Μουσική Σχολή - Ωδειο - AMS Θεσσαλονίκη » Παραγωγές » Αποσπάσματα από την μαθητική μας συναυλία

Αποσπάσματα από την μαθητική μας συναυλία

Muse Starlight από τους Μαθητές Νάσια Κεφαλά στο τραγούδι  , Αλέξη Κιάτα στο μπάσο , Δημήτρη Παπαδάκη στα τύμπανα & Δημήτρη Μαναλτζή στην ηλεκτρική κιθάρα.

 

Μας ταξιδεύει στη βροχή η Δώρα Τότσκα με το τραγούδι της  Ελευθερίας  Ελευθερίου στη μαθητική μας συναυλία. Μπράβο Δώρα αναμένουμε τα επόμενα.. Στο πιάνο συνοδεύει ο καθηγητής της σχολής μας Τάσος Μαντζάρης .

I Feel Good Λοιπόν από τα παιδιά μας  στην πρώτη τους συναυλία Λιάνα Τορτομάνη : Τραγούδι, Αλέξης Κιάτας : Μπάσο ,Γιώργος Τσιφλόγλου : Drums, Δημήτρης Μαναλτζής : Κιθάρα , Παναγιώτης Σιωπίδης : Κιθάρα , Νίκος Τζάφος : Keys.  Να επισημάνουμε ότι η μαθήτρια που τραγούδησε  , μας αποκάλυψε μετά την συναυλία ότι είχε πυώδη αμυγδαλίτιδα. Πάντως τα κατάφερε παρόλο του ότι δεν έπρεπε να το κάνει. Συγχαρητήρια στα παιδιά.

Ένα μεγάλο μπράβο στη μαθήτρια μας  Νάσια Κεφαλά  που μέσα σε ένα χρόνο έκανε την υπερπροσπάθεια  να συνδυάσει τα μαθήματα ντραμς και τα  μαθήματα φωνητικής με μεγάλη πρόοδο. Φυσικά  μπράβο πρέπει να  πούμε επίσης στην δασκάλα της φωνητικής  Αρετη Βαλαβανοπούλου και του μαθητή μας Χρήστο Παπαδημητρίου που συνόδευσε με την κιθάρα του  σε αυτό το υπέροχο τραγούδι

 

μαθηματα-φωνητικης-2-

 

 

 

 

 

 

 

 

δ

Ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια μας Αθηνά Παλληκαρίδου και Αλεξάνδρα Τραπεζανίδου για την προσπάθεια τους να τραγουδήσουν αυτά τα τραγούδια από καλλιτέχνιδες όπως την Beyonce και την Adele με υψηλό βαθμό δυσκολίας και τις δασκάλες μας Γιούλα Μιχαήλ  και Μέλα Γεροφώτη για την υπέροχη δουλειά που έκαναν με τόση αγάπη και συνεχίζουν να κάνουν στους μαθητές μας. Η σχολή μας θα συνεχίσει την καλή δουλειά με πολλές πολλές εκπλήξεις την νέα σεζόν σε ολοκαίνουργιο και υπερδιπλάσιο χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ( 3 κτίρια παρακάτω από εκεί που  είμασταν)  Μας βοηθάτε να ανέβουμε και εμείς το κάνουμε!
μαθηματα-φωνητικης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Παρακαλώ συμπληρώστε παρακάτω! *