Μαθήματα Πιάνου στη Θεσσαλονίκη

Το πιάνο είναι το πιο δημοφιλές όργανο στον κόσμο. Είναι το όργανο που αποδίδει όλων των ειδών τις αρμονίες. Δέν είναι τυχαίο ότι όλα τα υπόλοιπα όργανα προϋποθέτουν την γνώση πιάνου διότι λειτουργεί ως αναντικατάστατο εργαλείο για την κατανόηση της γλώσσας της μουσικής και την ανάπτυξη των ακουστικών δεξιοτήτων του μαθητή. Εαν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μαθήματα πιάνου και αναρωτιέστε ποια είναι η μουσική σχολή - ωδείο στην Θεσσαλονίκη που μπορεί να σας δώσει την απαραίτητη εκπαίδευση και μουσική παιδεία που χρειάζεστε τότε η μουσική σχολή AMS μπορεί να σας καλύψει απόλυτα. Η εκμάθηση του πιάνου στη σχολή AMS συνδυάζει την επαγγελματική προσέγγιση με την ευχάριστη απασχόληση. Το κλίμα που επικρατεί στην σχολή είναι φιλικό και οι μαθητές μας σταδιακά γνωρίζονται μεταξύ τους μέσα από κοινά ομαδικά μαθήματα που πραγματοποιούνταισε εβδομαδιαία βάση αλλά και διάφορα μουσικά event που διοργανώνονουμε κατά την διάρκεια των σπουδών. Πολλές φορές αυτές οι γνωριμίες οδηγούν στην δημιουργία μικρών μουσικών σχημάτων για τα οποία είμαστε πραγματικά περήφανοι.
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΙΑΝΟΥ AMS ΩΔΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μαθήματα Πιάνου & Πρόγραμμα Σπουδών της AMS

Το πρόγραμμα σπουδών πιάνου της AMS είναι μοναδικό και δύσκολα θα μπορούσε να συγκριθεί με ένα πρόγραμμα άλλης σχολής-ωδείου. Ακολουθεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση διδασκαλίας που στόχο έχει την εκπαίδευση του μαθητή σε ένα ευρύ φάσμα μουσικών γνώσεων που πρέπει να αποκτήσει για να μπορεί να ασχοληθεί με την μουσική σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και ερασιτεχνικό. Στόχος μας είναι η δώσουμε στους μαθητές μας τα εφόδια να γίνουν πραγματικοί μουσικοί. Αναλυτικά τα μαθήματα πιάνου περιλαμβάνουν σε εβδομαδιαία βάση:
 • Ενα ιδιαίτερο μάθημα πιάνου 60 λεπτών
 • &
 • Πέντε επιπλέον μαθήματα σε ομαδικό επίπεδο μαζί με άλλους μαθητές της σχολής που καλύπτουν τα ακόλουθα αντικείμενα:
  • Μουσική τεχνολογία
  • Θεωρία της μουσικής
  • Σολφεζ , dicte ,
  • Ρυθμικό Σολφεζ
  • Εργαστήρια μουσικών συνόλων και χορωδία
Πιο αναλυτικά τα μαθήματα πιάνου στην AMS διαφοροποιούνται ανά τύπο μαθητή και το επίπεδο γνώσεων που κατέχει.

Μαθήματα Πιάνου για Αρχάριους

Το πρόγραμμα σπουδών μας καλύπτει ότι χρειάζεται να γνωρίζει ένας μαθητής που δεν έχει προηγούμενη εμπειρία εκμάθησης ενός μουσικού οργάνου και δίνει τις σωστές βάσεις για να αγαπήσει ο μαθητής το πιάνο και να μπορέσει να παίξει τα πρώτα του κομμάτια. Πιο συγκεκριμένα καλύπτει τα ακόλουθα:
 • Κλίμακες
 • Συγχορδίες
 • Εκγύμναση HANON
 • Ανάγνωση μουσικής
 • Βασικές τεχνικές
 • Συντονισμός δακτυλισμού & συνοδείας (ακομπανιαμέντα)
 • Επίγνωση ύφους (στυλ)
 • Ασκήσεις με συνοδεία μουσικής
 • Ασκήσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε μαθητή.

Μαθήματα Πιάνου για Προχωρημένους

Για τους μαθητές της σχολής μας που έχουν προηγούμενη εμπειρία στην εκμάθηση πιάνου και θέλουν να εξελίξουν ακόμη περισσότερο τις γνώσεις τους, το πρόγραμμα σπουδών διαμορφώνεται ανάλογα το επίπεδο του μαθητή και το τι θέλει να καταφέρει. Συζητάμε μαζί του και κάνουμε κάποια τεστ (γραπτά και πρακτικά στο όργανο) για να καταλάβουμε το επίπεδό του και να συνεχίσουμε με βάση αυτό.

Ο μαθητής μπορεί να πάρει το πτυχίο του στο πιάνο από εμάς, αφού ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών του και δώσει τις απαραίτητες εξετάσεις. Επίσης δίνουμε τη δυνατότητα στο μαθητή που θέλει να συνεχίσει τις σπουδές του στο πιάνο να αποκτήσει Bachelor ή Master στο Μουσικό Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ της Ολλανδίας με το οποίο συνεργάζεται και επίσημα το ωδείο μας.

Μαθήματα Πιάνου για Παιδιά

Η μουσική σχολή AMS παρέχει επίσης μαθήματα πιάνου για παιδιά (5-9 ετών). Οι καθηγητές μας με την πολύχρονη εμπειρία τους στη διδασκαλία πιάνου αναλαμβάνουν την εκπαίδευση των παιδιών με ειδικές τεχνικές διδασκαλίας με αποτέλεσμα τα παιδιά να ενταχθούν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ωδείου μας χωρίς δυσκολίες και πίεση.

Ιδιαίτερα Μαθήματα Πιάνου

Για τους μαθητές που θέλουν ένα πιο εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών σύμφωνο με τα κενά που θέλουν να καλύψουν παραδείδονται επίσης ιδιαίτερα μαθήματα πιάνου προσαρμοσμένα στα μέτρα τους στον χώρο της σχολής ή και σε χώρο του μαθητή. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε την δική σας περίπτωση ξεχωριστά.

Οι Καθηγητές Πιάνου της AMS

Οι καθηγητές πιάνου της σχολής μας είναι από τους καλύτερους ενεργούς καθηγητές στην πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και επαγγελματίες πιανίστες.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΙΑΝΟΥ ΤΙΜΕΣ 2017

Πατήστε το παρακάτω κουμπί για να οδηγηθείτε στην σελιδα που περιέχει πληροφορίες για τα δίδακτρα της μουσικής σχολής AMS.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις εγγαφές ή και για να κάνετε ένα πρώτο μάθημα δωρεάν; Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος.

Ακολουθήστες μας Επίσης

Πατήστε το παραπάνω κουμπί για να οδηγηθείτε στην σελιδα που περιέχει πληροφορίες για τα δίδακτρα της μουσικής σχολής AMS.

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές ή και για να κάνετε ένα πρώτο μάθημα δωρεάν; Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος.