Μαθήματα βιολιού στη Θεσσαλονίκη

Τα μαθήματα βιολιού στη μουσική σχολή AMS διδάσκονται από διπλωματούχους, δεξιοτέχνες και διακεκριμένους καθηγητές βιολιού. Τα μαθήματα βιολιού παραδίδονται σε μαθητές κάθε ηλικίας. Από μικρά παιδάκια που μόλις τώρα έρχονται σε πρώτη επαφή με το βιολί όπως και σε προχωρημένους ή αρχάριους ενήλικες που αποφάσισαν να πραγματώσουν το όνειρό τους, μιας και η μάθηση δεν έχει ηλικία και όρια. Οι καθηγητές μας ενημερωμένοι και έμπειροι ως προς τις υπάρχουσες, ανά τον κόσμο, μεθόδους διδασκαλίας χρησιμοποιούν αδιάκοπα τον επαγγελματισμό τους, την εμπειρία, την ικανότητα μετάδοσης τους με τον πλέον θετικό τρόπο που αρμόζει σε έναν μαθητή μουσικής, την ευρηματικότητά τους και την αγάπη τους για το βιολί προκειμένου ο κάθε μαθητής να πετύχει το στόχο του.
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΒΙΟΛΙΟΥ AMS ΩΔΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μαθήματα Βιολιού & Πρόγραμμα Σπουδών της AMS

Το πρόγραμμα σπουδών βιολιού της AMS είναι μοναδικό και δύσκολα θα μπορούσε να συγκριθεί με ένα πρόγραμμα άλλης σχολής-ωδείου. Ακολουθεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση διδασκαλίας που στόχο έχει την εκπαίδευση του μαθητή σε ένα ευρύ φάσμα μουσικών γνώσεων που πρέπει να αποκτήσει για να μπορεί να ασχοληθεί με την μουσική σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και ερασιτεχνικό. Στόχος μας είναι η δώσουμε στους μαθητές μας τα εφόδια να γίνουν πραγματικοί μουσικοί. Αναλυτικά τα μαθήματα βιολιού περιλαμβάνουν σε εβδομαδιαία βάση:
 • Ενα ιδιαίτερο μάθημα βιολιού
 • &
 • Πέντε επιπλέον μαθήματα σε ομαδικό επίπεδο μαζί με άλλους μαθητές της σχολής που καλύπτουν τα ακόλουθα αντικείμενα:
  • Μουσική τεχνολογία
  • Θεωρία της μουσικής
  • Σολφεζ , dicte ,
  • Ρυθμικό Σολφεζ
  • Εργαστήρια μουσικών συνόλων και χορωδία
Πιο αναλυτικά τα μαθήματα βιολιού στην AMS διαφοροποιούνται ανά τύπο μαθητή και το επίπεδο γνώσεων που κατέχει.

Μαθήματα Βιολιού

Η εκμάθηση του βιολιού στο ωδείο AMS προσφέρεται σε όλα τα επίπεδα που αφορούν στις σπουδές του βιολιού. Αναλαμβάνουμε τη διδασκαλία των αρχάριων μαθητών ανεξαρτήτου ηλικίας, προσφέρουμε αναγνωρισμένο κρατικό πτυχίο στους τελειόφοιτους και αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα στους επαγγελματίες πτυχιούχους.

Η εκμάθηση του βιολιού στο ωδείο

Η εκμάθηση του βιολιού στο ωδείο AMS παραδίδεται ως ατομικό μάθημα. Παράλληλα με το μάθημα του βιολιού ο εκπαιδευόμενος βιολιστής μπορεί εφόσον θέλει να συμμετέχει σε ολιγομελή εργαστήρια κλασσικών εγχόρδων ή μουσικής δωματίου καθώς απώτερος στόχος όλων των μουσικών και ιδιαιτέρως για εμάς στο ωδείο AMS είναι η επικοινωνία μεταξύ μουσικών και η συνολική δημιουργία μέσα στα πλαίσια μιας μουσικής κοινότητας .

Ιδιαίτερα Μαθήματα Βιολιού

Για τους μαθητές που θέλουν ένα πιο εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών σύμφωνο με τα κενά που θέλουν να καλύψουν παραδίδονται επίσης ιδιαίτερα μαθήματα βιολιού προσαρμοσμένα στα μέτρα τους στον χώρο της σχολής ή και σε χώρο του μαθητή. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε την δική σας περίπτωση ξεχωριστά. /p

Οι Καθηγητές βιολιού της AMS

Οι καθηγητές βιολιού της σχολής μας είναι από τους καλύτερους ενεργούς καθηγητές στην πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και επαγγελματίες βιολιστές.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΒΙΟΛΙΟΥ ΤΙΜΕΣ 2019

Πατήστε το παρακάτω κουμπί για να οδηγηθείτε στην σελιδα που περιέχει πληροφορίες για τα δίδακτρα της μουσικής σχολής AMS.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές ή και για να κάνετε ένα πρώτο μάθημα δωρεάν; Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος.

Ακολουθήστες μας Επίσης

Πατήστε το παραπάνω κουμπί για να οδηγηθείτε στην σελιδα που περιέχει πληροφορίες για τα δίδακτρα της μουσικής σχολής AMS.

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις εγγαφές ή και για να κάνετε ένα πρώτο μάθημα δωρεάν; Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος.