Μαθήματα Πιάνου

Μαθήματα πιάνου στη Θεσσαλονίκη

μαθήματα-πιάνου

Τα μαθήματα πιάνου, είναι για τον σπουδαστή μία μαγευτική εμπειρία με συνεχείς εκπλήξεις, μια και το ρεπερτόριο που διδάσκεται είναι ίσως το πλουσιότερο που μπορεί να συναντήσει κανείς στην μουσική εκπαίδευση. 

 

        Στις μέρες μας το κόστος αγοράς ενός πιάνου είναι αρκετά χαμηλό και έτσι τα μαθήματα πιάνου δεν είναι – όπως παλαιότερα – «ένα άπιαστο όνειρο». Για τους σπουδαστές που ξεκινούν τώρα τα μαθήματα πιάνου, υπάρχει η πολύ οικονομική λύση του ηλεκτρικού πιάνου . Στα μαθήματα πιάνου  μπορούν να ξεκινήσουν παιδιά ηλικίας από  6 ετών έως και ενήλικες που θέλουν να ξεκινήσουν και δεν το έχουν κάνει ποτέ ως τώρα για διάφορους λόγους.  Τα μαθήματα κλασικού πιάνου είναι ατομικά, προκειμένου να εξασφαλίζεται η μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση και αλληλεπίδραση μεταξύ μαθητή και καθηγητή. Στη διάρκεια των μαθημάτων ο σπουδαστής διδάσκεται την τεχνική και δεξιότητα του πιάνου  και μαθαίνει να ερμηνεύει έργα μεγάλων κλασικών,  μοντέρνων, και jazz  δημιουργών.

 

        Η εκμάθηση αυτή, πέρα από την ευχαρίστηση της καλλιτεχνικής δημιουργίας, προσφέρει ταυτόχρονα και σημαντική πνευματική εξάσκηση, βοηθώντας τον σπουδαστή να εκπαιδεύει και να βελτιώνει τη σκέψη, τη συγκέντρωση, αλλά και τη μνήμη του. Ειδικότερα, επιτυγχάνεται σταδιακά ο πλήρης διαχωρισμός της κίνησης του κάθε χεριού, αλλά και του κάθε δαχτύλου ξεχωριστά και βελτιώνεται η ικανότητα αποκωδικοποίησης σύνθετων κειμένων (όπως είναι κατ’ εξοχήν οι παρτιτούρες για πιάνο, οι οποίες απαιτούν οριζόντια και κάθετη ανάγνωση ταυτόχρονα).
Οι καθηγητές πιάνου των AMS είναι άνθρωποι με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της διδασκαλίας και μαθητές τους έχουν κερδίσει υποτροφίες στο Εξωτερικό.

Μαθηματα πιανου στη Θεσσαλονικη 

Ηλικία έναρξης των μαθημάτων: Από 6 έως και άνω των 60 ετών.
Είδος μαθήματος: Τα μαθήματα πιάνου είναι ατομικά (δηλαδή στην αίθουσα διδασκαλίας βρίσκονται μόνο ο σπουδαστής και ο καθηγητής).
Διάρκεια μαθημάτων: Η διάρκεια στα μαθήματα πιάνου  είναι 60 λεπτά της ώρας την εβδομάδα.
Επιπλέον: Παράλληλα με την παραπάνω ώρα, ο σπουδαστής δικαιούται στο κανονικό πρόγραμμα όλα τα ομαδικά μαθήματα των θεωρητικών της μουσικής , τα μουσικά εργαστήρια, τα μαθήματα μουσικής τεχνολογίας  και της χορωδίας, όπου το καθένα έχει διάρκεια 1 ώρα εβδομαδιαίως και τα τμήματα χωρίζονται ανάλογα με τις ηλικίες των σπουδαστών.
  • Εγγραφή: 50-25= 25 € για όσους κάνουν την εγγραφή τους μέσα απο εδώ. 
  • Μηνιαία δίδακτρα: 80€
    • Ειδικές τιμές για  φοιτητές & ανέργους,

 

κλεισε-μαθημα