Μανώλης Μπάσης - Δάσκαλος Μπουζουκιού

Ο Μανώλης Μπάσης γεννήθηκε το 1986 και άρχισε να παίζει μπουζούκι σε ηλικία 10.5 ετων. Είχε δάσκαλους 2 απο τους σημαντικότερους οργανοπαίχτες του μπουζουκιού,τον Βαγγέλη Λιόλιο και τον Παύλο Παφρανίδη. Σε ηλικία 19 ετών ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην ορχήστρα του Πέτρου Γαϊτάνου στην οποία είναι μέχρι και σήμερα.
 
Είχε την τύχη να συνεργαστεί με πολλούς αξιόλογους ερμηνευτές και μουσικούς σε μουσικές παραστάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό όπως: Λένα Αλκαίου, Φιλιππο Νικολάου,Μιχάλης Βιολάρη, Μπάμπη Τσέρτο, Κωνσταντίνα, Ευη Σιαμαντά, Στάθη Παχίδη,Πάνο Αμαραντίδη,Παντελή Θεοχαρίδη,Γιώργου Ανδρέου, Μιχάλη Παπαζήση, Λιζέτα Νικολάου, Ευαγγελία Μουμούρη, Πασχάλη Τσαρούχα, Κώστας Καραφώτη, Ελπίδα, Γιοβάννα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη, Κώστα Μερετάκη, Νίκο Ψωφογιώργο, Κώστα Ματσίγκο, Γρηγόρη Σημαδόπουλο και άλλους.
 
 
Εχει συμμετάσχει και σε αρκετές δισκογραφικές παραγωγές με σημαντικότερες αυτές του Φίλιππου Γράψα και του Μιχάλη Μπουρμπούλη. 
 
Από το 2009 ασχολείται επίσης με την διδασκαλία του μπουζουκιού σε μαθητές όλων των επιπέδων και τα τελευταία χρόνια ασχολείται επίσης με την δημιουργία δικών του τραγουδιών.

Video με τον Μανώλη Μπάση

Φωτογραφίες του Μανώλη Μπάση από συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες