Σεμινάριο Κώστα Μαγγίνα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΙΘΑΡΑΣ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΙΘΑΡΑΣ

Με το ξεκίνημα της νέας μουσικής χρονιάς ένα δώρο για κάθε μουσικό!

Όπως θα ενημερωθήκατε από προηγούμενο post μας καλωσορίσαμε τον Kostas Maginas ως νέο μέλος της οικογένειας του ωδείου μας AMS!

Δηλώνουμε ευτυχείς και τυχεροί συνάμα που ένας από τους πιο καταξιωμένους δεξιοτέχνες μουσικούς της χώρας μας χαρίζει τις γνώσεις του κ συμπορευόμαστε στο ατελείωτο ταξίδι της μουσικής παιδείας .

Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της νέας συνεργασίας μας μαζί του και της γνωριμίας του μαζί σας θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα δικό του ανοιχτό σεμινάριο-συναυλία .

Το σεμινάριο θα αφορά τους επίδοξους κιθαρίστες μα και κάθε μουσικό ανεξαρτήτως οργάνου και επιπέδου, κλασικής ή σύγχρονης μουσικής...

Μεταξύ άλλων θα αναφερθεί σε τεχνικές τους αυτοσχεδιασμού, σε στοιχεία αρμονίας, σύγχρονης αρμονίας, στη μελωδία , στο ρυθμό, στο ρόλο της κιθάρας μέσα σε ένα μουσικό σύνολο κ.α.

Ένας μουσικός με σπουδαίο ιστορικό σπουδών, σπάνιες , αξιοζήλευτες κ άκρως ενδιαφέρουσες συνεργασίες σε Ελλάδα και εξωτερικό με μια βαλίτσα μυστικά κ γνώσεις για μια πλούσια μουσική πορεία που αποτελεί στόχο για τον κάθε ένα μας...
Καλή ακρόαση!

Κρατήσεις - Δήλωση συμμετοχής στη γραμματεία του ωδειου

☎️2315-523148
Είσοδος ελεύθερη!
Www.amstudios.gr

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΙΘΑΡΑΣ ΤΙΜΕΣ 2019

Πατήστε το παρακάτω κουμπί για να οδηγηθείτε στην σελιδα που περιέχει πληροφορίες για τα δίδακτρα της μουσικής σχολής AMS.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ζητήστε τώρα περισσότερες πληροφορίες για τα μαθήματα ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας για ένα πρώτο μάθημα δωρεάν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Παρακαλώ συμπληρώστε παρακάτω! *