Σεμινάριο Φωνητικής

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ

Σεμινάριο τεχνικής φωνής και συχνοτήτων με την Ιωάννα Τσάγκαρη

Σε αυτές τις ώρες θα εξερευνήσουμε ανατομικά την φωνή μας και το ευρύ φάσμα δυνατοτήτων της ως μουσικό όργανο μέσα στο σώμα μας!

Θα βρούμε την πραγματικά δική μας αληθινή φωνή, θα την ελευθερώσουμε, θα την ανοίξουμε , θα την διατηρήσουμε και θα την εξελίξουμε σε όλα τα επίπεδα! θα ελέγξουμε συνειδητά και θα αναπτύξουμε την Αναπνοή, τη Δύναμη, τη Διάρκεια, την Ποιότητα του ήχου μας, την Έκταση, τα διάφορα Χρώματα (χροιές) Συχνότητες Τοποθετήσεις που μπορεί να έχει κάποιος ακόμα και σε μια μόνο νότα. Θα προσεγγίσουμε την παραγωγή Ηχητικών εφέ και διαφόρων ήχων με τη φωνή και τέλος θα μοιραστώ μαζί σας κάποιες άμεσα αποτελεσματικές ασκήσεις αποθεραπείας όταν η φωνή μας είναι τραυματισμένη κουρασμένη η κλειστή για οποιαδήποτε λόγο.

Λίγα λόγια για την Ιωάννα
Η Ιωάννα Τσάγκαρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα μέχρι τα 22 της χρόνια. Έπειτα σπούδασε και δούλεψε για χρόνια στο Βέλγιο , Λονδίνο και Νέα Υόρκη όπου συνεργάστηκε με παγκοσμίως καταξιωμένους μουσικούς και συνθέτες και τραγούδησε και παρουσίασε την μουσική της στα μεγαλύτερα Jazz Clubs και Jazz festivals στην Ευρώπη και στην Αμερική όπως Ronnie Scott's, London Jazz Festival , Smoke Jazz Club, Lincoln Center , Smalls etc. Η Ιωάννα η αλλιώς γνωστή και ώς Black Cotton Doll έχει ένα μεγάλο φάσμα ρεπερτορίου και διάφορων ειδών μουσικής όπου η ίδια χαίρεται να τα ενώνει αρμονικά και να δημιουργεί musical crossovers. Η εκπαίδευση της και η αρχή στη μουσική της καριέρα ήταν πάνω στην κλασική Jazz , Swing era , Bebbop , blues, αργότερα εντρύφησε στην Soul, Neo Soul, pop, Rnb Jazz music και τα τελευταία χρόνια έχει διεισδύσει στις μουσικές της άπω μέσης και κάτω ανατολής , των βαλκανίων, της ελληνικής παραδοσιακής και ελληνικής λαϊκής μουσικής και βυζαντινής μουσικής όπου η ιδία παραδέχεται να βρίσκει κομμάτια ψυχής της εκεί .

Η Ιωάννα εδώ και 5 χρόνια κατοικεί και εργάζεται στην Αθήνα όπου έχει τραγουδήσει και δικά της κομμάτια και συνθέσεις σε χώρους όπως το Μέγαρο Μουσικής, Λίμνη Βουλιαγμένης , Πρεσβείες, Νομισματικό , Κυκλαδίτικο Μουσείο, Μικρό Παρίσι φεστιβάλ, Athens Art Network Festival, Fougaro , Preveza, Tsagkarada, Vlatos jazz festivals , St Pauls Anglican church etc. Ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό για συναυλίες και σεμινάρια θεραπευτικής φωνητικής, και δημιουργικού φωνητικού αυτοσχεδιασμού.

Τα τελευταία 4 χρόνια έχει δημιουργήσει ένα world jazz προτζεκτ το within όπου συνθέτει , γραφεί στίχους ενορχηστρώνει και ερμηνεύει δικά της κομμάτια και διασκευές όπου παντρεύουν αρμονικά και δημιουργικά τον σαγηνευτικό κόσμο της ανατολής με την Δυναμική Δύση. Αυτή την στιγμή ηχογραφεί για την πρώτη της δισκογραφική δουλεία με την διεθνή εταιρία Οrchard !

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής έως Παρασκευή 10 Μαϊου
στα τηλέφωνα 2315 523148 & 6977254760 ή μέσα με μήνυμα inbox.
Υπάρχει η δυνατότητα επαφής με την Ιώαννα Τσάγκαρη σε περίπτωση που θα θέλατε μια πρώτη γνωριμία με την καλλιτέχνιδα μέσα στο πλαίσιο της εβδομάδας που διανύουμε, κατ'οπιν συνεννόησης με τα τηλέφωνα της AMS.

Σάββατο 11 Μαΐου στις 17:00
Διάρκεια Σεμιναρίου 3 ώρες

Κόστος Σεμιναρίου 50€ 
Για τους μαθητές του ωδείου 25€ (50% έκπτωση)
Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Περισσότερες Πληροφορίες στα τηλ 2315523148

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Παρακαλώ συμπληρώστε παρακάτω! *