Μαθήματα Ηλεκτρικής Κιθάρας στη Θεσσαλονίκη

Εαν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας και αναρωτιέστε ποια είναι η μουσική σχολή - ωδείο στην Θεσσαλονίκη που μπορεί να σας δώσει την απαραίτητα εκπαίδευση και μουσική παιδεία που χρειάζεστε τότε η μουσική σχολή AMS μπορεί να σας καλύψει απόλυτα. Η εκμάθηση της ηλεκτρικής κιθάρας στη σχολή AMS συνδυάζει την επαγγελματική προσέγγιση με την ευχάριστη απασχόληση. Το κλίμα που επικρατεί στην σχολή είναι φιλικό και οι μαθητές μας σταδιακά γνωρίζονται μεταξύ τους μέσα από κοινά ομαδικά μαθήματα που πραγματοποιούνταισε εβδομαδιαία βάση αλλά και διάφορα μουσικά event που διοργανώνονουμε κατά την διάρκεια των σπουδών. Πολλές φορές αυτές οι γνωριμίες οδηγούν στην δημιουργία μικρών μουσικών σχημάτων για τα οποία είμαστε πραγματικά περήφανοι.
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Μαθήματα Ηλεκτρικής Κιθάρας & Πρόγραμμα Σπουδών της AMS

Το πρόγραμμα σπουδών ηλεκτρικής κιθάρας της AMS είναι μοναδικό και δύσκολα θα μπορούσε να συγκριθεί με ένα πρόγραμμα άλλης σχολής-ωδείου. Ακολουθεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση διδασκαλίας που στόχο έχει την εκπαίδευση του μαθητή σε ένα ευρύ φάσμα μουσικών γνώσεων που πρέπει να αποκτήσει για να μπορεί να ασχοληθεί με την μουσική σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και ερασιτεχνικό. Στόχος μας είναι η δώσουμε στους μαθητές μας τα εφοδεία να γίνουν πραγματικοί μουσικοί. Αναλυτικά τα μαθήματα της ηλεκτρικής κιθάρας περιλαμβάνουν σε εβδομαδιαία βάση:
 • Ενα ιδιαίτερο μάθημα ηλεκτρικής κιθάρας 60 λεπτών
 • &
 • Πέντε επιπλέον μαθήματα σε ομαδικό επίπεδο μαζί με άλλους μαθητές της σχολής που καλύπτουν τα ακόλουθα αντικείμενα:
  • Μουσική τεχνολογία
  • Θεωρία της μουσικής
  • Σολφεζ , dicte ,
  • Ρυθμικό Σολφεζ
  • Εργαστήρια μουσικών συνόλων και χορωδία
Πιο αναλυτικά οι σπουδές ηλεκτρικής κιθάρας στην AMS διαφοροποιούνται ανά τύπο μαθητή και το επίπεδο γνώσεων που κατέχει.

Μαθήματα Ηλεκτρικής Κιθάρας για Αρχάριους

Το πρόγραμμα σπουδών μας καλύπτει ότι χρειάζεται να γνωρίζει ένας μαθητής που δεν έχει προηγούμενη εμπειρία εκμάθησης ενός μουσικού οργάνου και δίνει τις σωστές βάσεις για να αγαπήσει ο μαθητής την ηλεκτρική κιθάρα και να μπορέσει να παίξει τα πρώτα του κομμάτια. Πιο συγκεκριμένα καλύπτει τα ακόλουθα:
 • Γνώση της ταστιέρας (Πρώτη και δεύτερη θέση),
 • Κλίμακες
 • Βασικές τεχνικές
 • Alternate picking
 • Legato
 • Tapping
 • Συγχορδίες
 • Troy Stetina
 • Berkley vol 1
 • Ασκήσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε μαθητή.

Μαθήματα Ηλεκτρικής Κιθάρας για Προχωρημένους

Για τους μαθητές της σχολής μας που έχουν προηγούμενη εμπειρία στην εκμάθηση ηλεκτρικής κιθάρας και θέλουν να εξελίξουν ακόμη περισσότερο τις γνώσεις τους, το πρόγραμμα σπουδών διαμορφώνεται ανάλογα το επίπεδο του μαθητή και το τι θέλει να καταφέρει. Συζητάμε μαζί του και κάνουμε κάποια τεστ (γραπτά και πρακτικά στο όργανο) για να καταλάβουμε το επίπεδό του και να συνεχίσουμε με βάση αυτο.

Ο μαθητής μπορεί να πάρει το πτυχίο του στην ηλεκτρική κιθάρα από εμάς, αφού ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών του και δώσει τις απαραίτητες εξετάσεις. Επίσης δίνουμε τη δυνατότητα στο μαθητή που θέλει να συνεχίσει τις σπουδές του στην ηλεκτρική κιθάρα να αποκτύσει Bachelor ή Master στο Μουσικό Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ της Ολλανδίας με το οποίο συνεργάζεται και επίσημα το ωδείο μας.

Μαθήματα Ηλεκτρικής Κιθάρας για Παιδιά

Η μουσική σχολή AMS παρέχει επίσης μαθήματα ηλεκτρική κιθάρας για παιδιά (5-9 ετών). Οι καθηγητές μας με την πολύχρονη εμπειρία τους στη διδασκαλία ηλεκτρικής κιθάρας αναλαμβάνουν την εκπαίδευση των παιδιών με ειδικές τεχνικές διδασκαλίας με αποτέλεσμα τα παιδιά να ενταχθούν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ωδείου μας χωρίς δυσκολίες και πίεση.

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ηλεκτρικής Κιθάρας

Για τους μαθητές που θέλουν ένα πιο εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών σύμφωνο με τα κενά που θέλουν να καλύψουν παραδείδονται επίσης ιδιαίτερα μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας προσαρμοσμένα στα μέτρα τους στον χώρο της σχολής ή και σε χώρο του μαθητή. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε την δική σας περίπτωση ξεχωριστά.

Οι Καθηγητές Ηλεκτρικής Κιθάρας

Οι καθηγητές ηλεκτρικής κιθάρας της σχολής μας είναι από τους καλύτερους ενεργούς καθηγητές αλλά και επαγγελματίες του οργάνου στην πόλη της Θεσσαλονικης. Συγχορδίες ( ακόρντα) κιθάρας, τεχνικές, ακοπανιαμέντα , arpegios ,slides, tapping κ.α ,σε είναι κάποια από τα στιλ μουσικής που οι καθηγητές μας μπορούν να καλύψουν και ανάλογα το είδος που επιθυμεί ο μαθητής υπάρχει και ο κατάλληλος καθηγητής.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ ΤΙΜΕΣ 2017

Πατήστε το παρακάτω κουμπί για να οδηγηθείτε στην σελιδα που περιέχει πληροφορίες για τα δίδακτρα της μουσικής σχολής AMS.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις εγγαφές ή και για να κάνετε ένα πρώτο μάθημα δωρεάν; Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος.

Ακολουθήστες μας Επίσης

Η AMS ΣΤΟ YOUTUBE

Δείτε στο youtube channel της μουσικής σχολής AMS κάποια από τα μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας που γίνονται από τους επαγγελματίες μουσικούς της σχολής μας.

AMS - ΣΤΟ SOUNDCLOUD

Ακούστε κάποιους από τους μαθητές μας να παίζουν ηλεκτρική κιθάρα και ακολουθήστε μας στο SoundCloud.com

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ

Διαβάστε τι έχουν να πουν οι μαθητές μας για τα μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας που κάνουν στην AMS.
Ευαγγελία Μύλου
Μακράν ό,τι καλύτερο! Από τους καλυτερους καθηγητές μέχρι την απίστευτη οργάνωση της σχολής και τον φουλ εξοπλισμένο χώρο! Εγώ πάντως, βρήκα αυτό που πάντα αναζητούσα!!!
Παναγιώτης Σιωπίδης
Η AMS ειναι η καλυτερη σχολη της πολης. Εχει φοβερους καθηγητες και παρα πολλες παροχες προς το μαθητη. Και φυσικα υπαρχει απίστευτο κλίμα μεταξυ των μαθητων.
Δημήτρης Μαναλτζής
Όταν βρήκα μέσω Internet την μουσικη σχολή των ΑMS ήμουν λίγο επιφυλακτικός λόγω του ότι δεν είχα συστάσεις από κάποιον αλλά την βρήκα μόνος μου. Μόλις όμως έκανα το πρώτο μάθημα δεν μετάνιωσα καθόλου για την εγγραφή μου σε αυτή, το κλίμα στην σχολή ήταν και είναι πολύ φιλικό πράγμα που δεν συναντάς σε άλλες μουσικές σχολές - ωδεια της πόλης και οι καθηγητές εξαιρετικοί ο καθένας στο δικό του είδος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτήν και την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να ασχοληθεί με την μουσική είτε ως χόμπι είτε να το κυνηγήσει επαγγελματικά.
Γιώργος Μητζικίδης
Ωραίος χώρος,με έμπειρους και ειδικευμένους καθηγητές . Ότι χρειάζεται ένας μαθητής για να εξελιχθεί! Keep it up!

Πατήστε το παραπάνω κουμπί για να οδηγηθείτε στην σελιδα που περιέχει πληροφορίες για τα δίδακτρα της μουσικής σχολής AMS.

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις εγγαφές ή και για να κάνετε ένα πρώτο μάθημα δωρεάν; Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος.