Μαθήματα Drums 

Εαν θέλετε να μάθετε drums , οποιοδήποτε  είδος μουσικής  και αν έχετε στο νου σας,  το ωδείο AMS στη Θεσσαλονίκη μπορεί να κάνει την επιθυμία σας πραγματικότητα. Καταρτισμένο με τους καλύτερους καθηγητές και επαγγελματίες drummers  μουσικούς στη Θεσσαλονίκη το ωδείο  AMSπροσφέρει μαθήματα εκμάθησης ντραμς  που καλύπτουν όλα τα επίπεδα (για αρχάριους, προχωρημένους και για παιδιά). Σε ένα μοντέρνο και φιλικό περιβάλλον που εμπνέει τον μαθητή να μάθει να παίζει την μουσική  που τον εκφράζει, τα μαθήματα ντραμς  γίνονται μια απολαυστική εμπειρία που ικανοποιεί όλους τους μαθητές μας.

Μαθήματα Drums για Αρχάριους

 

Εαν επιθυμείτε να μάθετε Drums και δεν έχετε ασχοληθεί ποτέ με το αντικείμενο, αναθέστε την εκπαίδευσή σας σε εμας. Η AMS απαρτίζεται από καθηγητές με πολύχρονη εμπειρία στην διδασκαλία drums για αρχάριους και οι μαρτυρίες των μαθητών μας το αποδεικνύουν. Στόχος μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους μαθητές μας και να τους βοηθήσουμε να αγαπήσουν το μουσικό όργανο που έχουν επιλέξει.

 

Μαθήματα Drums για Προχωρημένους

Για όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με  τα Drums σε επαγγελματικό επίπεδο ή να φτάσουν ένα πιο προχωρημένο επίπεδο η μουσική σχολή AMS παρέχει την δυνατότητα στους μαθητές της αφού ολοκληρώσουν το πρόγραμμα σπουδών στην Ελλάδα, να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο εξωτερικό , ή να δώσουν εξετάσεις στην AMS με επιτροπή από το εξωτερικό  και να πάρουν Πανεπιστημιακό πτυχίο Bachelor ή Master  LCM London College Of Music ή του Conservatorium Maastrich

➞ Οι καθηγητές μας

 

Videos 

✔ Μαθητές μας

ΜΑΘΗΜΑΤΑ DRUMS ΤΙΜΕΣ 2021

Πατήστε το παρακάτω κουμπί για να οδηγηθείτε στην σελιδα που περιέχει πληροφορίες για τα δίδακτρα της μουσικής σχολής AMS.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ζητήστε τώρα περισσότερες πληροφορίες για τα μαθήματα ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας για ένα πρώτο μάθημα δωρεάν.