Μαθήματα Κιθάρας Online

Εαν θέλετε να μάθετε κιθάρα online, οποιοδήποτε τύπο κιθάρας και αν έχετε στο νου σας, η μουσική σχολή AMS στη Θεσσαλονίκη μπορεί να κάνει την επιθυμία σας πραγματικότητα. Καταρτισμένη με τους καλύτερους καθηγητές και επαγγελματίες κιθαρίστες μουσικούς στη Θεσσαλονίκη η μουσική σχολή AMS προσφέρει μαθήματα εκμάθησης κιθάρας online που καλύπτουν όλα τα επίπεδα (για αρχάριους, προχωρημένους και για παιδιά). Τα online μαθήματα κιθάρας καλύπτουν όλα τα μουσικά όργανα που διδάσκει το ωδείο AMS και διεξάγονται είτε στη μορφή ιδιαιτέρων μαθημάτων με τους καθηγητές της σχολής σε ζωντανή λήψη, είτε ομαδικά όταν αυτά αφορούν θέματα θεωρίας μουσικής. Δυνατότητα απόκτησης διπλώματος από το ωδείου AMS παρέχεται και στους μαθητές που επιλέγουν τα online μαθήματα του ωδείου. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφείτε όσο υπάρχουν ακόμα θέσεις!!!

Μαθήματα ανά Τύπο Κιθάρας

Μαθήματα Κιθάρας ανά Τύπο Μαθητή

Μαθήματα Κιθάρας για Αρχάριους

Εαν επιθυμείτε να μάθετε κιθάρα και δεν έχετε ασχοληθεί ποτέ με το αντικείμενο, αναθέστε την εκπαίδευσή σας σε εμας. Η AMS απαρτίζεται από καθηγητές με πολύχρονη εμπειρία στην διδασκαλία κιθάρας για αρχάριους και οι μαρτυρίες των μαθητών μας το αποδεικνύουν. Στόχος μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους μαθητές μας και να τους βοηθήσουμε να αγαπήσουν το μουσικό όργανο που έχουν επιλέξει.
Μαθήματα κιθάρας για αρχάριους
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΙΘΑΡΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ

Μαθήματα Κιθάρας για Προχωρημένους

Για όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με την κιθάρα σε επαγγελματικό επίπεδο ή να φτάσουν ένα πιο προχωρημένο επίπεδο η μουσική σχολή AMS παρέχει την δυνατότητα στους μαθητές της αφού ολοκληρώσουν το πρόγραμμα σπουδών στην Ελλάδα, να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην Ολλανδία , ή να δώσουν εξετάσεις στην AMS με επιτροπή απο την Ολλανδία και να πάρουν Πανεπιστημιακό πτυχίο Bachelor ή Master του Conservatorium Maastricht.

Μαθήματα Κιθάρας για Παιδιά

Το ωδείο AMS στην Θεσσαλονίκη προσφέρει επίσης μαθήματα εκμάθησης κιθάρας για παιδιά. Η διδασκαλία μουσικής σε παιδειά είναι μια πρόκληση αλλά ταυτόχρονα και απόλαυση και κάθε φορά που ένας μικρός μας μαθητής αρχίζει να παίζει μια μουσική μελωδία η απόλαυση είναι διπλή βλέποντας στα μάτια του την λάμψη! Επιλέξτε μας για την διδασκαλία κιθάρας για το παιδί σας και θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι.
Μαθήματα κιθάρας για παιδιά
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΙΘΑΡΑΣ

Ιδιαίτερα Μαθήματα Κιθάρας

Για όσους από τους μαθητές μας ο ελεύθερος χρόνος είναι περιορισμένος και η παρακολούθηση των οργανωμένων μαθήματων και σπουδών στο μουσικό όργανο της κιθάρας στον χώρο της μουσικής σχολής AMS δεν είναι εφικτή, παρέχουμε επιπλέον την δυνατότητα ιδιαιτέρων μαθημάτων και στον χώρο του μαθητή. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε λεπτομέρειες για το πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και τον τρόπο.

Οι Καθηγητές Κιθάρας της AMS

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΙΘΑΡΑΣ ΤΙΜΕΣ 2020

Πατήστε το παρακάτω κουμπί για να οδηγηθείτε στην σελιδα που περιέχει πληροφορίες για τα δίδακτρα της μουσικής σχολής AMS.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ζητήστε τώρα περισσότερες πληροφορίες για τα μαθήματα ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας για ένα πρώτο μάθημα δωρεάν.