Μουσική Σχολή - Ωδειο - AMS Θεσσαλονίκη » Διάφορα » 10 tips που θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις βίντεο στο YouTube

10 tips που θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις βίντεο στο YouTube

 913621_youtubeviews

 

Εύχρηστα μυστικά και shortcuts για καλύτερη θέαση
Υπάρχει κανείς που να μην απολαμβάνει να βλέπει βίντεο στο YouTube;
Ωραία. Αφού λήξαμε και μεταξύ μας ότι όλοι αγαπάμε (με τα καλά του και τα κακά του) το μεγαλύτερο σάιτ διανομής βίντεο στο Internet, ας δούμε μερικά Tips και shortcuts που, με τη βοήθεια του COSMOTE VDSL για να βλέπουν όλοι παράλληλα βίντεο χωρίς προβλήματα, θα σου λύσουν τα χέρια!
Τα παρακάτω shrotcuts μετατρέπουν το πληκτρολόγιό σου σε remote control, και μπορείς να τα χρησιμοποιείς τόσο στο σάιτ του YouTube αλλά και οπουδήποτε υπάρχει ενσωματωμένο βίντεο από το YouTube. Aς τα δούμε:
Πάτα το πλήκτρο K για να κάνεις pause ένα βίντεο. Οι περισσότεροι πατάμε το ‘Space’, όμως αρκετές φορές ο browser μπλέκεται αφού χρησιμοποιεί το space για να σκρολάρει η σελίδα προς τα κάτω. Πατώντας το ‘K’ σταματάς και ξεκινάς ένα βίντεο στο φτερό.
Πάτα το ‘M’ για να σιωπήσεις ένα βίντεο. Βαριέσαι να ψάχνεις να βρεις το σημείο ελέγχου του ήχου, όταν κάποιο βίντεο είναι δυνατά; Κάνε mute (και unmute) με το ‘M’ και ξενοιάζεις!
913634_gif-youtube
Πάτα το ‘F’ για να εμφανιστεί το βίντεο που παρακολουθείς σε πλήρη οθόνη. Σοφόν το Full Screen!
Πάτα το ‘J’ και γύρνα πίσω 10 δευτερόλεπτα, το βίντεό σου. Έχασες μια σκηνή; Κάνε ‘rewind’ με το ‘J’.
Πάτα το ‘L’ και προχώρα το βίντεο κατά 10 δευτερόλεπτα. Βαριέσαι; Πήγαινέ το στο γρήγορο! Αν το πατήσεις επαναλαμβανόμενα, σε πάει μπροστά άλλα 10″.
Πάτα το ‘0’ (μηδέν) εάν θες να ξαναδείς το βίντεο σε replay.
Πάτα τα αριθμητικά πλήκτρα από το 1 έως το 9, για να δεις κάποιο μεγάλο βίντεο χωρισμένο σε 9 ίσα μεταξύ τους χρονικά διαστήματα.
Και μια υπενθύμιση! Επειδή άρεσε σε αρκετό κόσμο το επαναλαμβάνουμε για ακόμα μια φορά.
Χρησιμοποιήστε το YouTube για να δημιουργήσετε GIFs από όποιο βίντεό του επιθυμείτε!
913634_gif-youtube
Στο URL του βίντεο απλά προσθέστε τα γράμματα GIF, κατά το παράδειγμα “www.youtube.com/12345” => “www.GIFyoutube/12345”. Θα μεταφερθείτε άμεσα σε μια σελίδα που σας επιτρέπει να επιλέξετε το τμήμα του βίντεο που θα μετατραπεί σε GIF. Με ένα κλικ έχετε το GIFάκι σας και μια σειρά από συνδέσμους για να το μοιραστείτε με τον κόσμο!
Πηγή: www.lifo.gr
μαθήματα-πιάνου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Παρακαλώ συμπληρώστε παρακάτω! *