Μουσική Σχολή - Ωδειο - AMS Θεσσαλονίκη » Διάφορα » Ταξίδεψε live σε όλο τον κόσμο!!!

Ταξίδεψε live σε όλο τον κόσμο!!!

ταξιδεψε
Βρέθηκες σε έναν ποταμό στην Αλάσκα, και παρατηρείς μια αρκούδα να ψαρεύει την τροφή της. Κατόπιν βλέπεις από ψηλά την 5η λεωφόρο της Ν. Υόρκης την ώρα που σουρουπώνει, και αμέσως μετά, βρίσκεσαι -χωρίς το τζετ λαγκ- βαθιά μεσάνυχτα στον Πύργο του Άιφελ. Κι όλα αυτά, live. Από την οθόνη του υπολογιστή, του tablet ή του κινητού σου σε καταπληκτική -συνήθως- ή απλά ικανοποιητική εικόνα.

earthcam

taksidepse-live (1)

To EarthCam είναι κάτι σαν την Google για τις webcams που κάνουν stream ζωντανά εικόνα και ήχο από όλο τον κόσμο. Αναζήτησε κάποιο προορισμό η αφέσου σε μια τυχαία επιλογή από τη συλλογή με τα κορυφαία του και δες τι γίνεται τη στιγμή που είσαι μπροστά στην οθόνη σου σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Το αίσθημα της “μεταφοράς” σε πραγματικό χρόνο σχεδόν οπουδήποτε είναι μοναδικό.

ustream

taksidepse-live (2)

Εδώ εκπέμπει το επίγειο κανάλι της NASA αλλά και μεταδίδεται live η εικόνα της Γης από τις κάμερες του ISS. Παράλληλα, μπορείς να δεις τα άγρια ζώα που πίνουν νερό σε ένα εθνικό πάρκο της Μποτσουάνα, αλλά μπορείς και να μεταδώσεις εσύ, live στο Internet την εικόνα που συλλαμβάνει αυτή τη στιγμή το κινητό σου. Κολημματικό και άμεση προσθήκη στ” «αγαπημένα» σου.

wildearth

taksidepse-live (3)

Η φύση σε ζωντανή μετάδοση. Ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον, τοπία ασύλληπτης ομορφιάς και ό,τι άλλο αντιλαμβανόμαστε ως “φύση” από διάφορα σημεία του κόσμου, σε προσκαλούν να τα απολαύσεις, σε πραγματικό χρόνο. Ίσως ό,τι πιο χαλαρωτικό μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου στη μέση μιας δύσκολης ημέρας.
Συνδέεσαι με το Twitter, αφού κατεβάσεις την εφαρμογή Periscope στη συσκευή σου και βρίσκεσαι να περπατάς στο Venice Beach, στους δρόμους του Λονδίνου ή σε ένα αυθεντικό Sushi Bar στο Τόκιο μέσα από την κάμερα του κινητού, κάποιου από τα εκατομμύρια χρηστών του. Αναζήτησε τις καρφίτσες στο χάρτη της εφαρμογής κάνε tap στην οθόνη και… έφυγες!

Πηγή: dailyarticle.gr

Μαθήματα κιθάρας στη Θεσσαλονίκη
Μαθήματα κιθάρας στη Θεσσαλονίκη

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Παρακαλώ συμπληρώστε παρακάτω! *