ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ

Ο 'Aγγελος Βαλαβάνης σπούδασε τύμπανα στη Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε με άριστα, στα τύμπανα,στην jazz θεωρία,στο ρυθμικό σολφέζ και στο ear training.

Είναι διπλωματούχος,

1.West London University-London College of Music-Level 7 Fellowship Diploma in Music Performance FLCM (Perf).
2.Rockschool Level 6 Licentiate Diploma in Music Performance LRSL (Perf).
3.Πτυχιούχος Drums-Advanced Grades 7 & 8 - West London University / London College of Music.
4.Πτυχιούχος Drums Σύγχρονου Ωδείου Θεσ/νίκης.
5.Πτυχιούχος Ενοργάνωσης.

Από τον Ιούλιο του 2017, είναι ο πρώτος Έλληνας ντράμερ που είναι κάτοχος του ανωτάτου διπλώματος West London University, Fellowship in Music Performance FLCM (Perf) at Level 7, Master's degree.

Απο το καλοκαίρι του 2014, ειναι ο πρώτος ¨Ελληνας ντράμερ που είναι κάτοχος και ο πρώτος με διάκριση [distinction], του ανωτάτου διπλώματος Rockschool Licentiate in Music Performance LRSL (Perf) at Level 6, Bachelor΄s degree.

Το καλοκαίρι του 2010 έγινε κάτοχος, με διάκριση [distinction], των grades 8 & 7 TVU advanced graded examination in music performance drum kit του LCM [London college of music] του κρατικού πανεπιστημίου West London University.

Εργάζεται ως καθηγητής σε ωδεία και σχολές και εκπαιδεύει τους μαθητές του για εξετάσεις από ειδικούς άγγλους καθηγητές με στόχο, την απόκτηση πτυχίων και διπλωμάτων, αναγνωρισμένων διεθνώς.

Από 16 χρονών εώς σήμερα συμμετείχε σε συναυλίες,τηλεοπτικές εκπομπές, ηχογραφήσεις και εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα με επώνυμους και μη,καλλιτέχνες σε πολλά και διάφορα στυλ μουσικής σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έχει συνεργαστεί με διάφορους καλλιτέχνες όπως : Νίκο Ιωακειμίδη, Διογένη Δασκάλου, Νίκο Ντουνούση, Σταύρο Ρωσόπουλο, Θεοδοσία Τσάτσου, Ευγένιο Δερμιτάσογλου, Φοίβο Δεληβοριά, Κώστα Μακεδόνα, Δημήτρη Χρυσοχοϊδη, Γιώργο Γιασεμή, Στέλιο και Άγγελο Διονυσίου, Γιώργο Θεοφάνους, Πάολα Φωκά, Στέλιο Ρόκκο, Γιάννη Τάσσιο, Ελεάνα Παπαϊωάννου, Άντζυ Σαμίου, Γιώργο Γιαννιά, Ελένη Χατζίδου, Χρήστο Μενιδιάτη, Γιώργο Αξά, Φανή Δρακοπούλου, Γιώργο Βέρο, Κωνσταντίνο Αργυρό, Διονύση Μακρή, Ανδρέα Στάμο κ.α.